02 دی 1394 - 11:35 شناسه خبر: 3622 نسخه چاپی

معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور

معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان اشاره کرد و گفت: محصولات غذایی ایران با وجود دارا بودن ...

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان اشاره کرد و گفت: محصولات غذایی ایران با وجود دارا بودن کیفیت رقابتی مناسب هنوز به جایگاه شایسته خود در بازارهای جهانی دست نیافته اند.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایرنا، محمدحسین عزیزی افزود: در این رابطه می توان به دلایل و عوامل متعددی همچون تحریم ها، ضعف مدیریت و عملکرد غیرحرفه ای در بازاریابی و از همه مهمتر نبود استراتژی برای ماندگاری در بازار، معرفی نکردن و شناساندن کالاها و محصولات ایرانی در خارج از مرزها اشاره کرد.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تاکید بر اینکه با رفع تحریم ها فضای مناسبی برای حضور قدرتمندانه کالاهای ایرانی بویژه محصولات غذایی در بازارهای هدف ایجاد می شود، ابراز امیدواری کرد، این حضور همراه با یک مدیریت قوی، حرفه ای و رعایت استانداردهای بین المللی بتواند به ماندگاری در این بازارها منجر شود.
براساس این گزارش، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو اقدام به انتشار کتاب و نرم افزار معرفی صنایع برتر غذایی کشور به دو زبان فارسی و انگلیسی کرده است.
طبق این گزارش، مواد غذایی صادر شده در نیمه نخست امسال با توجه به ارزش آنها بطور عمده مربوط به بخش های محصولات لبنی، فراورده های حاصل از میوه و سبزی، نان و غلات، محصولات قند و شکر، شیرینی، محصولات کاکائو و فرآورده های آن بود.
محصولات لبنی صادر شده در نیمه نخست امسال به رقم 225 میلیون تن رسید که نسبت به سال گذشته افزایش 6 درصدی دارد.
بیشترین آمار صادرات صنایع غذایی پس از محصولات لبنی مربوط به فرآورده هایی است که از میوه، مرکبات و سبزیجات استخراج می شود که ارزش محصولات صادر شده آن 222 میلیون دلار اعلام شده است. این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش هفت درصدی داشته است.
آمارها نشان می دهد 176 میلیون دلار از محصولات غذایی صادراتی در نیمه نخست امسال مربوط به فرآورده های غلات و غیره بود؛ بیش از 30 درصد از این مبلغ به صادرات بیسکویت اختصاص داشت.